Min julklappslista

Japp, jag har knåpat ihop en egen julklappslista hihi! Jag önskar mig massa saker så om jag ska kunna skaffa allt måste jag skriva upp dom så jag kan reda ut för mig själv när jag kan köpa dom här sakerna:

  1. Vinterresa till solen. Det har jag redan bestämt, men har inte köpt än. Men en veckas semester vill jag unna mig i vinter. Med Lea såklart.
  2. Ett löpband. Eftersom jag har sagt upp mitt medlemskap tränar jag hemma numera. Styrka funkar men jag vill också gå promenader. Ute helst men det är inte alltid det går. Så ett löpband önskar jag köpa mig.
  3. Parfym från Britney Spears. Har haft den där runda rosa parfymen från Britney Spears under många år. Så fick jag för mig att byta till en vaniljdoftande parfym sen som jag hade innan jag började använda den rosa men tycker inte den luktar gott längre. Så jag vill använda Britney Spears parfymen igen. Den luktar såååå gott!
  4. Massage. Det önskar jag mig jämnt men tar aldrig tag i det. Den får allt vara med på min önskelista den här gången också. Ska boka mig en Hot Stone Massage precis innan jag går på Julledigt.
  5. En tjockare träningsmatta.
  6. Fler hantlar.

I övrigt önskar jag mig det vanliga, typ fred på jorden, ett långt liv med hälsan i behåll osv 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.