Nedstämdhet

Jag känner mig nedstämd just nu och har svårt att sova. Vet inte riktigt varför och det kom rätt plötsligt. Tyckte att jag mådde rätt bra för inte alls länge sen men nu känns det plötsligt inte så bra.
Några saker jag tänker på är att nu när jag blev gravid o sen fick ta bort et så tror folk att vi ska fortsätta försöka direkt. Flera i vår närhet frågar och pratar om att det kommer en till snart men det är ju inte alls så har vi sagt. Vi skyddar oss för att jag inte ska bli gravid just nu så nej ingen bebis på ett tag. Men det är så jobbigt att folk frågar och det är så jobbigt hela situationen men att förlora ett barn. Vi tvekade länge innan vi tog beslutet att skaffa ett till barn pgamav vårt fruktansvärt svaga nätverk. Så nu när det blev fel på barnet så känns det extra mycket att det kanske ändå inte var rätt läge. Mår skitdåligt över hela situationen.
Dessutom har jag mer ont nu och inte återhämtat mig ordentligt från den här påtvingade förlossningen. Har väldigt ont i höftpartiet. Ska till sjukgymnast snart.
En annan bidragande orsak är förstås min ständiga inre stress över allt som ska hinnas med. Jag har för mycket att göra och försöka göra mig av med saker men det är svårt och går inte på en handvändning direkt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.