Pt på Må Bättre

Har provat på att träna med pt idag. Och som vanligt så känner jag mig kluven. Ska jag prova att köpa ett paket med pt eller ska jag inte? Det är kvällens fråga som snurrar i mitt huvud.
Prova på passet var bara en halvtimme långt. Jag tror att ett vanligt pass är en timme. Jag känner lite att en halvtimme är för kort för att jag ska kunna bestämma mig så därför velar jag. Det och priset förstås. Det är så himla mycket pengar för mig det här. Snåljåpen i mig säger bestämt nej till det här medans mitt hjärta säger ja. Det var iaf väldigt roligt och jobbigt trots den korta tiden. Det var rätt skönt med nån som påminner om att andas tex. Det är så viktigt men väldigt lätt att glömma.
Jag måste smälta det här några dagar och se om jag kommer fram till nåt.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.