Lite panik

Känner lite panik över allting just nu. Jag har jobbat en hel del ca 50 timmar per vecka. Förra veckan gjorde jag 53, 5 timmar så det tar lite bara av det.

Känner en hel del stress över att min adhd utredning verkar ha stannat av nu sen våren och det känns lite märkligt eftersom han som utredde mig lovade att skynda på mitt ärende så att jag skulle få hjälp. Jag har visserligen rätt till 1 timme längre tentatid men det är allt. Får jag inte hjälp att lösa själva studerandet har jag ingen nytta av längre tentatid ändå. Ljudböckerna funkar det sisådär med för dom flesta finns inte av senaste utgåvan så man måste begära dom men problemet är att det tar nån månad att lägga in dom och vi får litteraturlistan bara ett par veckor i förväg så det är lite bakvänt allting.

Sjuksköterskan som är min handläggare tills jag får en ny läkare har jag ringt till massor med gånger och hon skulle se vad hon kan göra för att skynda på men det är inte så troligt att det blir nåt. Jag hade gärna provat ut medicin under sommaren för jag har läst att man kan reagera lite olika i början och då vill jag ju inte vara i skolan medans jag gör det liksom.

Sen behöver jag hjälp att organisera hemma men jag måste ha varit hos den andra läkaren innan jag eventuellt kan få det. Stöket hemma är nåt jag får panik över regelbundet. Jag blir bara så trött på att se allt kaos för det är så mycket. Nån gång ibland tar jag tag i nåt o sorterar o rensar men det går för sakta och jag vet inte men det känns som jag vet inte var jag ska börja. O när jag har fått hjälp ibland så har jag bara känt mig stressad av alla beslut som måste tas typ hur man ska organisera och vad som ska rensas osv.
Jag känner mig lite orolig för att städerskan kommer nästa vecka och jag är rädd att hon kommer att få en schock över allt stök. Hon kanske säger att hon inte kan städa när det ser ut så här. Hjälp!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.