Min mat just nu

 

Så här äter jag just nu. Det är en proteinshake till frukost, sallad med MASSA getost och broccolisoppa med lax till middag. Det är så bekvämt med matdagbok. Jag får bra koll på allt jag får i mig och kan se som nu tex att min mat är väldigt LCHF-inriktad vilket inte alls var min tanke. Men jag tycker inte att det gör så mycket faktiskt. När jag tröttnar på att äta så här så gör jag lite småförändringar igen till jag blir nöjd igen. Min träning ger mig drygt 600 kcal extra som jag kan äta upp om jag vill men det undviker jag om jag inte känner att jag behöver det. Det känns onödigt att äta upp tränade kcal om jag inte vill ha dom. Jag får ju ändå i mig tillräckligt så.

 

Shake,sallad,soppa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.