Besök till akuten

Jag hade en ganska jobbig natt inatt. Vaknade av att jag mådde illa. Gick upp och för att gå på toa men visste inte riktigt om jag skulle spy eller vad. Men jag fick världens kramper i magen, det gjorde så ont och jag blev alldeles kallsvettig. Jag har ingen om vad detta beror på och på morgonen började jag blöda i kroppen för det var blod i toaletten så när jag ringde 1177 så fick jag rådet att gå till akuten. Roger tyckte också att jag skulle till akuten. Dom tog blodprov o kissprov m.m. men dom kunde inte se nåt så dom funderar på om det kan vara en blödning längre in i kroppen. Efter 6 timmar däruppe fick jag åka hem med rådet att avvakta om det blir bättre eller sämre. Eftersom jag inte är febrig och mår bra i övrigt trots smärtan tyckte dom att jag kunde åka hem. Skönt tyckte jag att slippa vara kvar. Sex timmar däruppe var länge nog!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.