Förtvivlad

Jag känner mig förtvivlad. Vi blev idag påminda om varför vi bytte förskola åt Lea för ca ett år sen. Leas förskola hade stängt för planeringsdag idag och därför fick Lea tillfälligt vara på sin gamla förskola på Tallkotten. När vi kom hem med Lea och tog av henne galonbyxorna upptäckte vi att hon kissat ner sig totalt. Både byxor och galonbyxor var genomblöta av kiss. När vi skulle byta blöjan upptäckte vi att hon haft samma blöja under hela dagen! Tack och lov att vi bytte förskola.

Dessutom var hon så trött så jag tror inte att hon sov middag och det är inte undra på med en blöja som förmodlingen redan då var rätt full.

Det märktes att hon inte mådde så bra när vi kom hem. Inte bara trött utan även vrålhungrig. Det brukar hon aldrig vara när vi hämtar henne.

Något som dessutom är smått irriterande är personalens brist på kompetens. Att eftermiddagspersonalen bara gissar fram ett svar som ”Jag tror att det har gått bra” när jag frågar hur det har gått är inte specielt förtroendeingivande. Jag vet inte alls hur det har gätt idag men av att titta på Lea efter hemkonsten talar ganska tydligt för hur det har gått. Helt slut, vrålhungrig och nerkissad. Är det så här barn ska ha det på sin förskola???

Jag tycker väldigt synd om barnen som har denna förskola som ordinarie förskola.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: