Det här med att skaffa barn

Det är det här med hund, och så är det det här med barn 🙂 Det hänger nog lite ihop tror jag. Jag vill ju så gärna ha fler barn sen länge nu. Jisses va jag är lycklig över att ha fått ett friskt barn redan men det är ju så sjukt härligt att få ett barn att man inte förstår det förrän man har fått det. Många gånger har jag tyckt att vi borde skaffat barn tidigare. Men det har jag ju känt först efter att vi fick barn. Innan var det tvärtom att jag undrade om jag någonsin skulle känna mig redo att skaffa barn. Men till slut blev det så och numera önskar jag mig typ ”massa” barn haha! Vi var ju på väg att få ett till 2014, lilla Nelly som vi valde att kalla henne, men som vi aldrig fick chansen att få behålla i liv för hon var så sjuk redan vid första ultraljudet. Så det blev som det blev och sen, även om vi fortfarande önskade fler barn så blev det inte så. Livet kom emellan med alla sina prövningar och sorger då vi förlorade min svärmor tex nåt år senare och sen en del andra tråkigheter. Dom senaste åren har definitivt varit dom svåraste vi fått uppleva hittills, utan tvekan. Önskan om fler barn finns dock kvar i allra högsta grad. Även Lea tjatar om syskon, och jag kan verkligen förstå henne. Jag som har syskon tycker verkligen mitt liv inte känns komplett utan att få ha fler barn. Men så närmar jag mig ju 40 år, nästa år blir det. Så oron finns att jag kanske inte kan bli gravid länge till och det sätter lite press förstås. Jag vet ju att en del blivit gravida långt senare men det är ju så individuellt med kroppen. Har jag riktig otur kanske det redan är försent tom. Jag tror man kan kolla upp om man fortfarande kan bli gravid. Borde kanske kolla det då så jag inte vaknar på nätterna full av oro att det kanske redan är för sent…

1 kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: