Det kliar så i fingrarna

Jag saknar fortfarande att ha webbshopp. Det var så himla roligt att driva ett sånt projekt. Ibland tycker jag det är lite synd att jag la ner företaget. Det hade kanske varit bättre att ha kvar det. Visst det tog en del tid men det var så kul! Om jag bara hade kunnat leva på det på heltid då hade jag haft kvar det. Jag ser förstås fram emot att börja jobba som mäklare men att ha eget och hålla på med marknadsföring och internethandel är verkligen något jag brinner för. Det kan såklart också vara det att det är så långtråkigt att vara student nu som gör att jag försöker hitta nåt kul att göra. Gud va skönt det ska bli att blir klar med studierna om 4 månader!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: