Från huvudvärk till Spectracure

Jag hade en sån dålig dag idag. Ville köpa ett hus som vi varit och tittat på som jag var så sugen på men priset steg för mycket och jag tyckte inte huset var värt det priset längre så vi kunde inte lägga nåt bud längre. Plus att jag i samband med låneansökan fick reda på att jag minsann inte kan få bolån i en vanlig bank förrän mitt företag är minst två år gammalt! Så det får bli lån hos Bluestep om jag ska köpa hus… Fy så tråkigt för jag gillade verkligen detta hus. Det kändes så rätt! Jaja men det är ju bra att jag nu vet att jag iaf kan få lån nånstans tills jag väl hittar det perfekta huset till det perfekta priset.

Så jag slutade jobbdagen med spänningshuvudvärk och stela axlar… ajajaj. Orkade ändå ta mig genom kvällen och lagade massa matlådor för veckan, lax, ris och broccoli i kokosmjölksås.

Så när jag äntligen sätter mig vid datorn o kollar Avanza får jag se den trevliga nyheten att Spectracure har rusat ca 30% bara idag :-O Så fantastiskt roligt! Mitt köp för nästan exakt en månad sen har har nu gått upp 109%.

Allt som allt har min depå hittills gått upp lite drygt 9% nu, jämfört med börsens ca 6% i år. Det känner jag mig väldigt nöjd med faktiskt.

Publicerat den
Kategoriserat som Sparande

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: