Kan inte sova

Vi har världens snöstorm utanför fönstret som jag ligger och lyssnar på och jag kan inte sova. Jag har haft ont i huvudet i tre dagar, sen lördags. Jag tror nu att det kan vara nässprayen jag använder sen jag blev förkyld efter besöket hos mamma. Jag känner mig väldigt stressad just nu för Fastighetsrätten börjar nästa vecka och jag har hur mycket som helst att göra. Jag tittar på min kalender och ser allt jag har skrivit in som måste göras och får panik. Mamma kommer snart på besök också och jag måste klura ut vad hon ska sova på och var. Jag måste skaffa böckerinför kursstarten och hinna läsa på en massa redan denna veckan. Hur det nu ska gå till. Lea fyller år den här veckan också och vi ska ha kalas dels en liten när hon fyller år, en med släkt och en med förskolekompisar. Den här veckan ska jag även på första utredningssamtalet om eventuell adhd.
Jag tittar på snöstormen ute. Det är väldigt mysigt att vi inte har hunnit sätta upp rullgardin. Från sängen ser jag taket på hyreshuset mittemot. Det blåser så väldigt att snön från taket åker med och bildar vackra former iluften. Det är otroligt vackert!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: