Klarade sista tentan

Jag klarade sista tentan i utbildningen i augusti på omtenta vilket kändes väldigt skönt. Så nu är fastighetsmäklarutbildningen helt klar. Det enda som fattas är att göra praktiken innan jag kan söka reggen. Dock såg jag av en händelse ett ledigt jobb som lät spännande. Jag sökte det och fick det! Så det känns superkul. Jag kände mig lite tveksam för mäklaryrket och därför ville jag vänta med praktiken efter att jag hade provat på det en vecka. Det kändes som att något annat väntade och vem vet, det kanske var det här jobbet som egentligen var tänkt för mig. Det är fortfarande inom fastigheter och därför en av anledningarna till att det här känns så spännande och passande. Dessutom är det väldigt omväxlande och brett. Det kommer även finns en del e-handel i bilden så det är helt fantastiskt. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle hitta ett jobb som förenar två av mina största intressen. Det är ju väldigt viktigt för mig att jobba med något jag trivs med och är intresserad av. Det gör arbetetande till mer av ett nöje snarare än ett jobb. Man spenderar så många timmar av sitt liv med att arbeta så därför är det lättare att leva om jobbet är kul. På nåt sätt känns det som alla mina tidigare erfarenheter har jag lärt mig av den anledningen att jag skulle få det här jobbet.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: