Styrkan av delmål

Det är helt fantastiskt vad en sån liten grej som att skriva ner delmål kan göra sån stor skillnad!

Förra veckan skrev jag ner mina viktdelmål för första gången nånsin. Mitt första delmål var att gå ner 2 kg till Påsk. Redan nu en vecka efter har jag redan gått ner 1 kg. Jag har altså bara 1 kg kvar att gå ner till Påsk! Det är helt fantastiskt!

Det roliga är att vi pratade om det på kbt träningen jag var på i höstas. Om hur viktigt det är att dela upp stora uppgifter till mindre mer hanterbara. Det är tex vad jag gjorde när jag äntligen rensade vårt sovrum. Tänkte dock inte på det då att jag kunde applicera det på viktminskningen också. Det tog ett tag innan den poletten trillade ner haha!

Jag är så stolt över mig själv och att jag äntligen hittat ett sätt som funkar för mig när jag har stora uppgifter att klara av! Det ska bli väldigt spännande att checka av det första viktdelmålet till Påsk!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.