Upprop i Gävle!

Är framme vid tågstationen i Falun o väntar på mitt tåg som ska ta mig mot Gävle. Idag är det upprop o på måndag börjar mitt schema 🙂

I måndags var jag till sjukgymnast för att få hjälp för mina höfter o rygg som inte vill bli bra efter andra förlossningen. Hon klämde o tröck o jag fick väldigt ont på många ställen. Kände mig rätt mörbultad efteråt. Under träningspasset på kvällen kände jag en liten magsmärta när jag tog i på slutet av repetitionerna. Det kändes lite som när jag är stressad. Men nu var det alltså när jag tog i extra mycket typ.
På natten sen så vaknade jag kl 1.20 med ett ryck o hade en sån fruktansvärd magsmärta som jag aldrig tidigare har känt. Trodde faktiskt att jag skulle dö!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.