Upprop i Gävle!

Är framme vid tågstationen i Falun o väntar på mitt tåg som ska ta mig mot Gävle. Idag är det upprop o på måndag börjar mitt schema 🙂

I måndags var jag till sjukgymnast för att få hjälp för mina höfter o rygg som inte vill bli bra efter andra förlossningen. Hon klämde o tröck o jag fick väldigt ont på många ställen. Kände mig rätt mörbultad efteråt. Under träningspasset på kvällen kände jag en liten magsmärta när jag tog i på slutet av repetitionerna. Det kändes lite som när jag är stressad. Men nu var det alltså när jag tog i extra mycket typ.
På natten sen så vaknade jag kl 1.20 med ett ryck o hade en sån fruktansvärd magsmärta som jag aldrig tidigare har känt. Trodde faktiskt att jag skulle dö!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: