Våffeldagen!

Dagens vikt: 94,8 kg (!)

Efter gårdagens halvflopp när jag skulle försöka göra en smidig shake att dricka på morgonen så är jag tillbaka på proteinshake med proteinpulver och lättmjölk. Laktosfri mjölk måste det vara annars får jag lite ont i magen om det blir för mycket har jag märkt. Det är våffeldagen idag men jag hade inga våfflor o absolut inte tid att ställa mig i köket idag igen för att göra våfflor! Så det blev en pannkaka från frysen. Självklart med Nutella på!!! Det var så mumsigt!

Alltså dagens vikt! Jag hatar när jag går upp så mycket på bara en dag. Min enda förklaring till sån snabb uppgång är att jag snart ska ha mens och kroppen samlar på sig vätska innan. Jag får verkligen hoppas det iaf. Det jobbiga är också att jag kan inte veta det säkert. Jag kan bara hoppas att jag inte ska tappa hoppat eller fuskar för mycket så att viktuppgången blir bestående. Om jag påminner mig själv att det bara är kroppen som garderar sig mot det som kommer om nån vecka så kanske det är lättare. Det är lite drygt bara att det tar lång tid innan jag ser nån förändring med det. Men jag gör mitt bästa som alltid!

Jag har börjat söka sommarjobb och även lite extrajobb att ha vid sidan av studierna. Jag har kanske fått ett som kommer att vara både och! Det är inte klart än men jag har varit på 2 intervjuer redan och måste på en till för att beslutsfattande personer ska få träffa mig. Men det blir längre fram för det var lite mycket nu. Hoppas att jag får det!

Det var så synd att jag fick mitt intyg så sent för jag ringde igår och frågade på skolan om jag kunde få hjälp med fredagens tenta nu när jag har intyget men det var för sent. Minst 3 veckor innan ska man söka hjälp med det… Himla synd tycker jag. Men på måndag när jag ska på samtalet i skolan så börjar jag ju också på nästa kurs, Byggnadsteknik. Den är rätt kort så det blir väl att söka hjälp med den tentan direkt antar jag. Jag funderar på att gå på några föreläsningar på nästa kurs istället för att endast gå på obligatoriska. Jag tror att det kan vara nyttigt ändå. Jag har funderat lite på hur jag kan tillgodogöra mig det som sägs på bästa sätt och jag tror ändå att det är bättre att jag sitter långt fram snarare än långt bak. Kanske försöka hålla blicken ner på mitt pappersblock för att undvika distraktioner när jag tittar runt överallt. Och försöka skriva ner lite viktigt också.

20150325_081557
Nom nom!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: